Christiaan Kooman

Christiaan werkte na zijn studies aan de Universiteit van Leiden en de Nederlandse Politie Academie. bij de politie van Amsterdam en de Nationale Recherche.  Ook heeft hij gewerkt als misdaadjournalist bij Peter R. de Vries en het Algemeen Dagblad. Sinds 2008 houdt hij zich bezig met integriteitsonderzoek en bedrijfsrecherche. Over zijn werk als onderzoeker schreef hij in 2014 het boek De zwerende wethouder en andere verhalen. In 2019 bracht hij zijn tweede boek uit: De verdwenen wethouder en de gevallen burgemeester. Christiaan is tevens partner van Partners in Integriteit en maakt deel uit van de onderzoekscommissie van het ISR en de KNLTB. Tevens is hij lid van de klachtencommissie van de Overijsselse Ombudsman.

Berber Wierstra

Na haar studies aan de Universiteit Twente, de Erasmus Universiteit Rotterdam en de WWU in Münster, werkte Berber bij verschillende overheidsorganisaties. Via Newpublic was zij werkzaam op het gebied van projectmanagement bij de gemeente Enschede en de gemeente Lelystad. Daarna specialiseerde zij zich in integriteitsonderzoek en bedrijfsrecherche. Samen met Christiaan runt Berber Partners in Integriteit en Twentestad Bedrijfsrecherche. Ook is zij lid van de onderzoekscommissie van het Instituut Sportrechtspraak (ISR). Daarnaast is Berber yogadocent en gecertificeerd professional in de Transactionele Analyse.

Amber Mensink

Als geboren en getogen Twentenaar heeft Amber ook haar opleidingen in Enschede gevolgd. Na haar opleiding forensisch onderzoek aan het Saxion, heeft zij een master Psychologie (conflict, risico en veiligheid) gevolgd aan de Universiteit van Twente (UT). Tijdens haar studie heeft zij al haar diploma Particulier Onderzoeker behaald  en ervaring opgedaan bij een onderzoeks- en recherchebureau. De combinatie van forensisch onderzoek en psychologie maakt dat zij vanuit een breed spectrum naar vraagstukken op het gebied van integriteit en bedrijfsrecherche kan kijken. Zij vindt het interessant om te zien hoe individuen zich in groepen gedragen en hoe dit te beïnvloeden is. Amber is tevens een ervaren instructeur fysieke en sociale weerbaarheid.